Cum adun clickuri sau vizitatori pe site !

Daca vrei sa maresti rank-ul paginii prin trafic si prin multimea vizitorilor exista o modalitate deosebita de a -ti aduce vizitatori !

Plaseaza in site-ul tau, saptamanal, un program free sau mai scrie si un articol interesant desptre el, cum se instaleaza si cum se foloseste, cum poti sa extragi din el toate utilitatile .

O alta modalitate mai costisitoare dar mai sigura in a-ti aduce tot felul de utilizatori este sa creezi un joculet mic dar foarte interesant si captivant, un joculet care sa te tine ocupat si colorat, daca are un background cu imaginea produsului tau sau ceva care jocul sa faca si sa rezulte la sfarsit un cadou de la firma ta sau chiar produsul tau atunci ai garantat succesul jocului ! Plus o multime de vizittori, daca reusesti sa dai si cateva premii mici si interesante, un bilet la un concert etc . Acum important este sa gasesti un un tanar student care sa mai fie si un programator ” flamand” si gata jocul !

Dar parerea mea este ca :- Ar fi mai facil sa va creeati propriul joc…. ! Nu , nu este greu ! Doar nu trebuie sa creezi vreun joc de strategie ! In frumosul si facilul limbaj Flash puteti crea un joculet de care veti fi captivat si numai zic ca va creste increderea in dvs. Sunt pe net mii de tutoriale unul este acesta :

In concluzie puteti aduna click-uri sau face trafic in multe feluri totul este sa fiti dedicat site-ului dvs. macar 1 ora pe zi !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *